Motorcykelåkning: Jag sålde min senaste mc 1995, en tid innan min äldsta dotter föddes. Det var en Suzuki GSX 750 ES. Lite vemodigt kändes det nog. Jag hade haft den i över 10 år och sett hela Europa från dess sadel. Jag ser fram emot den dag då jag köper nästa. Jag har kört för länge för att släppa mc-intresset för gott.

Ridning: Har ett visst släktskap med mc-åkning - man gränslar något - men är naturligtvis något helt annat. Jag red regelbundet i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Jag rider gärna ut även i dag när tillfälle ges.

Amatörteater: Jag upptäckte redan i lågstadiet att det var roligt att spela teater. Och tog upp det på nytt som 25-åring. Jag har varit med i del olika uppsättningar. Men det krävde så småningom för mycket tid, som jag inte hade.

Måleri: Gränsar till mitt illustrationsintresse. Ibland har jag en känsla av att jag illustrerar en oljemålning när jag målar. Har hyrt ett par olika ateljéer genom åren, men är inte särskilt ambitiös utan ser det mest som lekfullt experimenterande.

Film, böcker och musik: som i bästa fall kan avnjutas i mitt hem. Extra stimulerande är det när jag kan diskutera läs- film- musikupplevelser med andra som kanske delar dem.

Gamla prylar: Inte minst lampor i art décostil. Jag ser patinan framför det nedslitna i gamla grejor och möbler. Det är de små skavankerna och ojämnheterna som ger charmen. På samma sätt som jeans och skinnjackor behöver mogna genom slitage eller att man rufsar till sitt hår när man kommer ut från frisören.

Föregående sida
Meritförteckning
yrkesegenskaper
familj
Nästa sida
ebbe